Recept archívum

 

A pestot kenőkék, mártások, szószok és pácok elkészítésére használom, így az évek során a konyhám alapvető alapanyaga lett. Legalább egy üveggel mindig tartok a kamrában. Több éves kísérletezéssel sikerült megalkotni ezt a 10 perces receptet, amely mindig hatalmas sikert arat. Próbáld ki te is, és készítsd el a saját pestod.

Az édes palacsinta az egész család kedvence. Nélküle elképzelhetetlenek a hétvégi reggelek. Nagyon sok lehetőség van, hogy milyen töltelékkel készítjük, az én családom a hagyományos juharszirupos verziót részesíti előnyben. Legalább havonta egyszer palacsintatortát is készítünk, amelyet tejszínhabbal díszítünk.

Spárgaleves

2020.08.21

Ez a finom krémes leves tökéletes tavaszi és nyári vacsorákra, és nagyon könnyen elkészíthető. Csak néhány alapvető összetevőre van szükséged és friss spárgára. Vásárolj helyi termelőktől, ezzel is támogatva a helyi gazdákat. A levest pirított zsemlekockákkal, friss fűszernövényekkel, vagy tejszínnel is díszítheted.

A fűszeres sütőtökkrémleves remek vacsoraötlet a hűvös, esős őszi napokra. A narancssárga színe megmosolyogtat, gazdag íze pedig elvarázsolja az egész családot. Különböző típusú sajtokkal, gyógynövényekkel és fűszerekkel kombinálhatod. Friss zsályával, szárított kakukkfűvel és pirított tökmaggal egyszerűen tökéletes.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el